Phomi Travertine flexibele wandtegel - wit/grijs - 120 x 60 cm

Beschikbaarheid: Op voorraad (99)
Levertijd: 1-2 werkdagen

Travertine steen is een universele oplossing die wordt gebruikt in het interieur en exterieur van openbare ruimten. Phomi MCM Travertine is het alternatief voor natuurlijke travertine omdat dit langzaam opraakt. De Travertine steen van Phomi biedt daarnaast aanvullende kleuren, patronen, effecten, eigenschappen en mogelijkheden die met traditioneel travertine moeilijk, te duur of niet mogelijk zijn. 

Deze aanvullende eigenschappen merk je bijvoorbeeld zodra je thuis zuilen wilt maken. In plaats van dat je zware, breekbare en op maat gemaakte Travertine zuilen moet vervoeren, kan je met Travertine Steen een simpelere oplossing creëren. Je maakt de basis uit een gangbaar materiaal (zoals hout, metaal of steen) en beplakt het vervolgens met PHOMI Travertine. De voeg aan de achterkant van de zuil vul je met een voegmiddel in de kleur van de steen, gemixt met de dunne deeltjes verkregen van de dezelfde PHOMI travertine tegels. Het resultaat is dat de zuilen niet van echt te onderscheiden zijn. Daarnaast is het reinigen of vervangen van een stuk zuil mogelijk waardoor niet alleen de aanschafkosten maar ook de onderhoudskosten een stuk voordeliger zijn. 

Installatie: 

Voor het meest optimale visuele effect raden wij aan om dezelfde of een lichtafwijkende kleur voor de voegen te kiezen. In het geval van buiten gebruik adviseren wij een flexibel zelfklevendproduct van hoogwaardige kwaliteit aan. Ook raden wij aan om een 2mm voeg tussen de tegels te plaatsen. Bij binnen gebruik kan er dubbellaags klevende tape, magnetische strips of ander zelfklevend materiaal worden toegepast.

Onderhoud: 

Voor de optimale levensduur adviseren wij de tegels alleen schoon te maken met een vochtige doek. Bij buitengebruik hebben de tegels goede zelfreinigende eigenschappen. Dit maakt het onderhouden van de tegels eenvoudig. Indien er sprake is van sterke vervuiling kan het product met de hogedrukspuit behandeld worden. Dit dient echter wel met puur water te gebeuren. Het gebruik van zuiverende toevoegingen is op eigen risico. Bij intensief gebruik kan het vervangen van de afdichtingslagen en de kit nodig zijn. De levensduur is afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte afdichtingsmiddelen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »