Zakelijke partners en wederverkopers

 

 

Kwaliteitsproducten voor de laagste prijs

Voor zakelijke partners en wederverkopers bieden wij onze kwalitatief hoogstaande goederen aan in grote of kleine hoeveelheden. Wij hanteren geen minimumbedrag, en bieden de producten al vanaf 1 doos af.

 

Breed assortiment, direct leverbaar

Van microvezeldoeken tot pannen, hoogwaardige materialen voor de laagste prijzen. Satoshi, Millimi en Vetta zijn enkele van onze eigen merken, en zijn voor aantrekkelijke prijzen per doos beschikbaar voor B2B. Ook huishoudelijke en schoonmaakproducten van o.a. York hebben wij continue voorradig.

 

Galamart, uw totaaloplossing

Voor keukengerei en accessoires kunnen wij vrijwel een totaaloplossing bieden voor alle non-elektronische artikelen. Wij bieden diverse lijnen kookpannen, koekenpannen van gietaluminium met of zonder afneembare handvatten, pannenkoekpannen, grillpannen met soft-touch en cooltouch handgrepen. Verder hebben wij een breed aanbod van bestek, koksmessen, keukenmessen, chefsmessen, messenslijpers, vergieten, zeven, aardappelstampers, schilmesjes, theezeefjes en meer.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een brede lijn thermosflessen en thermoskannen. Van de heavy duty lijn van Satoshi tot aan de kampeersets, en van kinderthermos tot aan de luxe serie met siliconen gripband. Maar ook voedselcontainers, of zgn thermosflessen met brede hals voor bijvoorbeeld soepen hebben wij op voorraad.

 

Mix partijen per pallet

Heeft u interesse in een gemengd aanbod? Wij hebben ook een constant aanbod van (blinde) mixpartijen uit magazijnopruimingen. 

 

Vraag naar de mogelijkheden

Buiten het bovenstaande, kunnen wij natuurlijk nog meer B2B bieden. Heeft u interesse in onze diensten, heeft u aanvullende wensen, of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met ons op [email protected] , of via +31618-438148 . 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »