Phomi Sandstone Cloude - wit/sandstone - 60x30 cm

Beschikbaarheid: Op voorraad (100)
Levertijd: 1-2 werkdagen

Textuur:

De tegels hebben dezelfde textuur op het zandoppervlakte als origineel zandsteen. Dit product wordt vaak binnen en buiten toegepast als gevelbekleding.

 

Installatie:

Voor het meest optimale visuele effect raden wij aan om dezelfde of een lichtafwijkende kleur voor de voegen te kiezen. In het geval van buiten gebruik adviseren wij een flexibel zelfklevendproduct van hoogwaardige kwaliteit aan. Ook raden wij aan om een 2mm voeg tussen de tegels te plaatsen. Bij binnen gebruik kan er dubbellaags klevende tape, magnetische strips of ander zelfklevend materiaal worden toegepast.

Tip:

Indien je een hoek wilt maken waarin de tegels  45 graden op elkaar aansluiten, wrijf dan over de hoekstukken van beide Phomi tegels heen. Voeg de afgegeven deeltjes toe op de voeg van de hoek wanneer deze nog steeds vochtig is. Zo creëer je dezelfde kleur voeg als de tegels waardoor, net als bij een stuk origineel steen, het effect van een naadloze hoek ontstaat. 

 

Onderhoud:

Voor de optimale levensduur adviseren wij de tegels alleen schoon te maken met een vochtige doek.

Bij buitengebruik hebben de tegels goede zelfreinigende eigenschappen. Dit maakt het onderhouden van de tegels eenvoudig. Indien er sprake is van sterke vervuiling kan het product met de hogedrukspuit behandeld worden. Dit dient echter wel met puur water te gebeuren. Het gebruik van zuiverende toevoegingen is op eigen risico. Bij intensief gebruik kan het vervangen van de afdichtingslagen en de kit nodig zijn. De levensduur is afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte afdichtingsmiddelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »