Phomi Jagged Wood Everest - flexibele wandtegel gebroken wit

Beschikbaarheid: Op voorraad (100)
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Jugged Wood series is PHOMI's imimatie van natuurlijk hout dat zijn speciale uitstraling heeft gekregen door het bewerken met lichte machines. Het oppervlakte patroon herhaalt zich nooit. Het kan worden aangeraden voor alle omgevingen van het in- en exterieur waarin houten planken worden gebruikt zoals muren, plafonds, vloeren en gevels van gebouwen. 

 
Installatie: 

Wij raden aan om dezelfde dichtstbijzijnde kleur of contrast kleur te gebruiken voor de voeg om zo het beste visuele effect te creëren. Voor het gebruik op de vloer of als achterwand in de keuken raden 3-4 afdichtingslagen aan om zo het materiaal tegen vuil te beschermen. Als voor elk PHOMI product, bij het toepassen op een gevel, raden we een kwalitatief goede elastische lijm te gebruiken die je vind in de dichtstbijzijnde doe het zelf winkel.

Onderhoud: 

Het product toont bij buitengebruik goede zelfreinigende eigenschappen. In het geval van sterke vervuiling, kan er worden schoongemaakt met een hogedrukspuit met puur water. Het gebruik van zuiverende toevoegingen is voor het eigen risico van de klant.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »