Phomi Golden Lolite - flexibele tegel - 3,95 m2

Beschikbaarheid: Op voorraad (100)
Levertijd: 1-2 werkdagen

PHOMI MCM Golden Lolite Steen geeft jouw interieur een speciale diepte. Het ziet er wonderschoon uit op de muren, vloeren en plafonds. Het hoeft niet voorzien te worden van een afwerkingslaag omdat het een van de PHOMI producten is die voorzien is van een glans. Hierdoor kun je het zonder enige behandeling installeren in de keuken, badkamer of bij het zwembad. Indien je vloerverwarming hebt zullen PHOMI producten met deze dikte, en niet zoals een porseleinen tegel, heel gauw de warmte doorgeven. 

Installatie: 

Voor het meest optimale visuele effect raden wij aan om dezelfde of een lichtafwijkende kleur voor de voegen te kiezen. In het geval van buiten gebruik adviseren wij een flexibel zelfklevendproduct van hoogwaardige kwaliteit aan. Ook raden wij aan om een 2mm voeg tussen de tegels te plaatsen. Bij binnen gebruik kan er dubbellaags klevende tape, magnetische strips of ander zelfklevend materiaal worden toegepast.

Onderhoud: 

Het product heeft een glanslaag wat voorkomt dat vuil in de tegels kan trekken. Hierdoor is het onderhoud en het schoon maken van de tegels erg makkelijk. Een aanvullende behandeling is niet noodzakelijk.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »