Phomi Cut Stone flexibele wandtegel - Wit 60 x 30 cm

Beschikbaarheid: Op voorraad (99)
Levertijd: 1-2 werkdagen

Cut Stone

PHOMI MCM Cut Stone heeft een klassiek en elegante uitstraling. Het wordt universeel gebruikt, van façades tot interieur gangen en badkamer wanden. 

Textuur:

Het product heeft zijn eigen unieke groeven patroon welke afwijkt van alle andere Phomi producten.

Installatie:

Voor het meest optimale visuele effect raden wij aan om dezelfde of een lichtafwijkende kleur voor de voegen te kiezen. In het geval van buiten gebruik adviseren wij een flexibel zelfklevendproduct van hoogwaardige kwaliteit aan. Ook raden wij aan om een 2mm voeg tussen de tegels te plaatsen. Bij binnen gebruik kan er dubbellaags klevende tape, magnetische strips of ander zelfklevend materiaal worden toegepast.

Onderhoud:

Voor een maximale levensduur adviseren wij de tegel alleen schoon te maken met een vochtige doek. Bij buitengebruik hebben de tegels goede zelfreinigende eigenschappen. Dit maakt het onderhouden van de tegels eenvoudig. Indien er sprake is van sterke vervuiling kan het product met de hogedrukspuit behandeld worden. Dit dient echter wel met puur water te gebeuren. Het gebruik van zuiverende toevoegingen is op eigen risico. Bij intensief gebruik kan het vervangen van de afdichtingslagen en de kit nodig zijn. De levensduur is afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte afdichtingsmiddelen. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »